• BLOGI /
  • ASIAKASTARINAT /
  • TIEDOTTEET

Blogi

Lue ajankohtaisista asioista täältä

Asiakastarina – Kuortaneen Urheiluopisto

Asiakastarina – Kuortaneen Urheiluopisto

LVI-Asiantuntija on suunnitellut ja toteuttanut LVIA-ratkaisut Kuortaneen Urheiluopistolle monenlaisiin tiloihin. Osa tiloista on hyvin poikkeuksellisia.
”I-Mediat areena on hehtaarin kokoinen palloiluhalli. Sen ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelu vaatii jo erikoisosaamista, jotta ilman määrä ja lämpötila saadaan pysymään sopivalla tasolla. LVI-Asiantuntijalla on hyvä näkemys ja osaaminen myös tällaisten tilojen urakoinnissa,” tähdentää Töyrylä.

lue lisää
Vielä on kesää jäljellä

Vielä on kesää jäljellä

Ilmalämpöpumppujen suosio on edelleen kasvanut. Aiemmin laite hankittiin lähinnä lämmitykseen ja lämmityskustannuksia säästämään. Parina viime vuonna ilmalämpöpumppuja on asennettu nimenomaan kesää ja helteitä ajatellen, sisälämpötilaa viilentämään.

lue lisää
Kevät tulee, kiinnitetään huomiota ilman laatuun!

Kevät tulee, kiinnitetään huomiota ilman laatuun!

Tämän monella tavalla kummallisen talven jälkeen odotamme lämmintä, aurinkoista ja kaunista kevättä. Luonto herää, vaatteita saa vähentää ja hymyily lisääntyy. Mutta on keväässä omat haasteensakin. Tänä keväänä puhutuin haaste on aivan varmasti korona-virus, joka on vaikuttanut ja vaikuttaa meidän kaikkien elämään.

lue lisää