• ENERGIATEHOKAS LÄMMITYSMUOTO

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysmuoto ja sitä käytetään tyypillisesti varsinaisen lämmitysjärjestelmän, kuten sähkö- tai öljylämmityksen, rinnalla vähentämään kokonaislämmityskustannuksia. Ilmalämpöpumppu parantaa asumismukavuutta ympäri vuoden, sillä se lämmittää talven pakkasilla ja viilentää kesähelteillä. Lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja viilennysasennossa myös poistaa kosteutta ilmasta. Oikealla käytöllä huolehdit, että ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti ympäri vuoden. Säännöllinen huolto lisää ilmalämpöpumpun ikää ja energiatehokkuutta.

Autotallissa, lämpimässä varastossa tai harrastetilassa ilmalämpöpumppu voi toimia jopa pääasiallisena lämmitysjärjestelmänä. Autotallissa ilmalämpöpumpun hyödyt korostuvat talvisin, kun ilmalämpöpumpun lämmitys sulattaa nopeasti lumisen auton ja jäiset ikkunat.

Säästöjä lämmityskustannuksiin

Ilmalämpöpumpun ansioista lämmityslasku voi pienentyä vuodessa jopa useita satoja euroja. Kun huomioidaan vielä taloussähkö sekä käyttöveden lämmitys, voi sähkölasku pienentyä jopa kolmanneksella. Viilennyksen vaatima energia ei nollaa talvilämmityksessä saatuja säästöjä, vaan kuumimpinakin kesinä energiankulutus on pientä ja kustannukset jäävät alle euroon päivässä. Oikein sijoitetut ilmalämpöpumput levittävät lämmön useimmissa taloissa tasaisesti, mikä omalta osaltaan lisää säästön määrää. Esimerkiksi takkaa lämmittäessä kannattaa pitää ilmalämpöpumppua päällä, sillä se levittää takan lämmön tehokkaasti myös muualle asuntoon.

Asumismukavuutta

Ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti, minkä ansiosta myös siitepölyn aiheuttamat allergiaoireet vähenevät. Kesähelteillä korkea ilmankosteus tekee olon tukalaksi. Viilennyksen lisäksi ilmalämpöpumppu toimii myös tehokkaana kosteuden poistajana. Pelkästään ilmankosteuden väheneminen sisäilmassa saa lämpötilan tuntumaan huomattavasti viileämmältä. Kosteuden poiston vuoksi ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta myös mökille, koska se kykenee vähentämään tehokkaasti ilmankosteutta myös matalammissa lämpötiloissa estäen näin myös home- ja lahovaurioiden syntymisen.

Pienempi hiilijalanjälki

Keskivertosuomalaisen hiilijalanjäljestä yli kolmannes syntyy asumisesta ja kodin lämmittäminen on tässä suurin vaikuttava tekijä. Ilmalämpöpumppu on valinta kestävämmän ja puhtaamman ympäristön puolesta, sillä se hyödyntää auringon tuottamaa lämpöenergiaa suoraan ulkoilmasta. Uusiutuvan energian ansiosta voit vähentää kasvihuonepäästöjä sekä pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Laadukkaat tuotteet

Laadukkaat ilmalämpöpumput toimivat varmasti myös paukkupakkasilla, sillä uusimmat ilmalämpöpumput tuottavat lämpöä vielä -35 °C:ssa. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy Mitsubishi Electricin, Green ja LG:n ilmalämpöpumput.

 

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)

Kysy lisää!

Asiantuntijamme palvelevat myös Seinäjoen alueella.

Mikko Haapala

Mikko Haapala

työnjohtaja

Jeremias Leppänen

Jeremias Leppänen

myymäläpäällikkö

Kari Mänty

Kari Mänty

toimitusjohtaja