Vielä on kesää jäljellä.

Ilmalämpöpumppujen suosio on edelleen kasvanut. Aiemmin laite hankittiin lähinnä lämmitykseen ja lämmityskustannuksia säästämään. Parina viime vuonna ilmalämpöpumppuja on asennettu nimenomaan kesää ja helteitä ajatellen, sisälämpötilaa viilentämään.

Lämmitykseen käytettävien ilmalämpöpumppujen säästövaikutuksista on paljon tutkimuksia. Pääsääntöisesti kyse on selvästä säästöstä, riippuen tietenkin lämmitettävästä pinta-alasta, ulkolämpötilasta ja siitä, mihin ilmalämpöpumppu on rakennuksessa sijoitettu. Säästöistä ei ole erimielisyyttä, mutta säästöjen suuruudesta ei voi kertoa tarkkoja yksityiskohtia.

Samaan aikaan, kun vallitsee melkoinen yksimielisyys siitä, että ilmalämpöpumpuilla säästetään lämmityskustannuksissa, on noussut pelko kustannussäästön hiipumisesta, kun samaa tilaa jäähdytetään kesällä. Tämä pelko on kuitenkin aiheeton. Sisätilojen jäähdyttäminen ilmalämpöpumpulla on yllättävän edullista, puhutaan vuositasolla muutamista euroista joihinkin kymmeniin euroihin. Jälleen jäähdytettävän tilan laajuus ja tietenkin helteiden kesto ja määrä ratkaisevat.

Viime vuosina ilmalämpöpumppujen suosio yllätti laitevalmistajat. Laitteita oli vaikea saada ja asennusta joutui odottamaan pitkään. Tänä päivänä tilanne on toinen. Oletkin tervetullut liikkeeseemme tutustumaan ilmalämpöpumppujen monipuoliseen valikoimaan. Asennamme laitteen asiantuntemuksella ja mahdollisimman nopeasti. Tälle kesällekin on vielä tulossa helteitä. Ei kannata kuumentua sisällä, kun jäähdytysratkaisu on olemassa!

Yhteydenottopyyntö

Nimi(Pakollinen)